Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Isključen „Svet Plus Info“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 05. 2012.

Izvor: Pravda

Isključen „Svet Plus Info“

Obustavljeno emitovanje programa tri televizije

Beograd - Republička radiodifuzna agencija naložila je juče kablovskim operaterima u Srbiji da obustave emitovanje prvog programa Hrvatske radiotelevizije, sarajevske televizije OBN i srpske televizije „Kopernikus 3 - Svet plus info“.

Tanja Vidojević, glavni i odgovorni urednik televizije „Svet plus info“, potvrdila je za „Pravdu“ da je televizija koju ona vodi isključena sa kablovskih operatera po zahtevu RRA.

Juče nismo imali program, dok je trajalo glasanje. Kako sam obaveštena, OBN je puštao više puta tokom jučerašnjeg dana predsednika SPS Ivicu Dačića, a HRT predsednika DS Borisa Tadića. Malo je nelogično da HRT i dalje emituje program. Mi ćemo poštovati odluku RRA, ali nije nam jasno zbog čega se to desilo nama, i nije mi jasno na koji način smo mi prekinuli izbornu tišinu - kazala je Vidojevićeva.

Goran Karadžić, zamenik predsednika RRA, rekao je da ta televizija krši predizbornu tišinu.

Programi tih televizija su prekinuti u mrežama kablovskih operatera jer su emitovali sadržaje kojima su kršili predizbornu tišinu - rekao je Karadžić.

P. J.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi