Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Poziv – pravna pomoć za novinarke i novinare koji izveštavaju sa protesta u gradovima Srbije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 07. 2020.

Izvor: Slavko Ćuruvija fondacija

Poziv – pravna pomoć za novinarke i novinare koji izveštavaju sa protesta u gradovima Srbije

Slavko Ćuruvija fondacija poziva medijske profesionalce, novinarke i novinare, fotoreportere, snimatelje… koji izveštavaju sa protesta u gradovima Srbije da nam se jave ukoliko su tokom izveštavanja pretrpeli nasilje, pretnje, zastrašivanje ili druge vidove onemogućavanja da obavljaju svoj posao.

Zbog ograničenih resursa, nismo u mogućnosti da obezbedimo advokate na licu mesta, ali možemo vam obezbediti savete advokata u vezi s tim kako da zaštitite svoja prava.

Javite nam se na mail pravnapomoc@slavkocuruvijafondacija.rs, uz kratak opis događaja, navođenje imena redakcije i vaših kontakata, ili na brojeve telefona 064 42 62 484 i 062 115 33 10.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi