Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Pavlović: Čekam da me primi Vučić
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

12. 08. 2019.

Izvor: UNS

Pavlović: Čekam da me primi Vučić

Vlasnica novosadskog Kanal 9 Maja Pavlović, koja je danas počela štrajk glađu ispred Regulatornog tela za elektronske medije zbog nerešavanjem problema njene i drugih lokalnih televizija, rekla je UNS-u da očekuje da je primi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, jer joj je iz kabineta premijerke Mladen Bašić nagovestio želju predsednika da s njom razgovara.

Pavlović je UNS-u rekla da je ranije danas razgovarala sa Organizacijom proizvođača fonograma Srbije (OFPS) i da su joj obećali da protiv Kanala 9 neće pokretati postupke u narednih mesec dana i da žele da se u tom roku sa njom sastanu.

Ona je istakla da Kanal 9 redovno OFPS-u plaća procenat od prihoda koji je predviđen prethodno važećom „nespornom“ tarifom, a da je „nova“ tarifa „sporna“, zbog čega vodi postupak pred Vrhovnim kasacionim sudom.

Iznos naknade koju elektronski mediji plaćaju OFPS-u četvorostruko je veći za televizije, u odnosu na radio, a Maja Pavlović je UNS-u rekla da je utvrdila da su prihodi televizija i radija u Novom Sadu slični i da je neodrživa četvorostruka naknada za televizije.

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

12.08.

2019.

Realan [neregistrovani] u 19:38

Ah

Neka pokuša rečima "Primi me!"

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi