Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Ivan Cvejić napustio Ekspres
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

07. 09. 2017.

Izvor: UNS

Ivan Cvejić napustio Ekspres

Udruženje novinara Srbije saznalo je da je direktor i glavni i odgovorni urednik Ekspresa Ivan Cvejić napustio nedeljnik koji je vodio. Cvejić je danas priredio oproštaj i zvanično napustio list. - Nema ništa vanredno i ekscesno. Cvejić je napustio mesto direktora i glavnog urednika samovoljno. O svojoj odluci prvo je obavestio vlasnika pa redakciju - rekao je UNS-u kolega iz Ekspresa.

U redakciji još ne znaju ko će naslediti Cvejića.

Komentari (3)

ostavi komentar
uto

12.09.

2017.

Kolega [neregistrovani] u 08:25

Zaleteo se...

Kolega Cvejić, inače vrlo pristojan čovek i novinar-urednik, se polakomio i zaleteo na ponudu Vučićevog kuma Gorana Veselinovića, i iz umiruće BETA-e prešao u Ekspress. Naknadno je shvatio da će za redovnu platu morati mnogo toga da proguta, da se bavi raznim "Radovanovićima" i ostalima i da radi razne prljavštine na koje nije navikao - a to je cena rada u medijima danas. Možete raditi časno i profesionalno u BETA i ne primati platu mesecima, ili za redovny platu raditi u Ekspressu Vučićevog kuma i sramotiti se. Mislim da je kolega Cvejić doneo tešku, ali pravu odluku i želim mu svaku sreću u nalaženju novog posla.

Odgovori
ned

10.09.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 21:17

Istina je da...

Istina je da mu je prekipelo sto je iz broja u broj morao da potpisuje agitprop tekstove Ivana Radovanovica, Vucicevog zvanicnog pisca govora koji je toboz clan redakcije Ekspresa. Taj dresh od novina sa 1.500 prodatog tiraza je samo jadno naprednjacko mrtvorodjence.

Odgovori
pet

08.09.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 18:29

ух, ух

не било веће штете за српско новинарство, овај губитак ћемо лако преболети. лично ћу се потрудити и да сазнам ко је тај иван цвејић

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi