Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Produžen konkurs za nagrade DNV-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

28. 01. 2010.

Produžen konkurs za nagrade DNV-a


Rok za prijavljivanje kandidata za godišnje nagrade Društva novinara Vojvodine produžen je do 1. februara 2010. godine, odlučeno je na sednici Upravnog odbora.

DNV dodeljuje nagrade "Svetozar Miletić" za životno delo, "Jaša Tomić" za vest i reportažu i izveštaj, Dr "Petar Drezgić" za ostvarenja u oblasti poljoprivrede, i "Dimitrije Frušić", specijalna nagrada za seriju napisa ili duži angažman u praćenju pojedinih oblasti.

Svi novinari redakcija i Aktiva koji su članovi Društva novinara Vojvodine-Udruženja novinara Srbije koji žive i rade na teritoriji AP Vojvodine svoje predloge mogu slati Društvu novinara Vojvodine, Bulevar Mihajla Pupina 6/3 ili elektronskom poštom na uns-dnv@eunet.rs.

Tradicionalne godišnje nagrade DNV-a ustanovljene su 2001. godine u znak sećanja na izlazak prvog broja novosadskih novina "Zastava".

Rezultati konkursa i odluke žirija biće saopšteni na Dan novinara Vojvodine 21. februara 2010. godine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi