Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Molba oca Tijane Jurić medijima: Ne iznosite detalje zločina
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

20. 03. 2015.

Izvor: UNS

Molba oca Tijane Jurić medijima: Ne iznosite detalje zločina

Otac tragično nastradale Tijane Jurić poslao je UNS-u pismo kojim moli novinare da tokom suđenja osumnjičenom za ubistvo njegove ćerke ne iznose u javnost „monstruozne detalje samog zločina i ne ubijaju Tijanu još jednom“.

„Ovom prilikom vas preklinjem i molim, nemojte dozvoliti da se moje dete ubija još jednom. Nemojte dozvoliti da vaše kolege iznose monstruozne detalje samog zločina, pošto će, siguran sam, o tome biti reči u toku samog suđenja. Mi kao porodica, a posebno Tijanina majka, teško podnosimo svaki komentar u vezi toga u medijima i to nam otežava i ovako više nego tešku situaciju koja nas je zadesila“, napisao je Igor Jurić u pismu UNS-u i dodao da „svim onim novinarima koji su se u čitavoj situaciji ponašali više nego dostojanstveno i korektno, želim reći jedno veliko hvala“.

Pismo Igora Jurića u celosti pročitajte u prilogu.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi