Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Poslednji dan u Cetinjskoj
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

06. 08. 2009.

Poslednji dan u Cetinjskoj


Novinarima i zaposlenima u nedeljniku NIN juče je bio poslednji dan u redakcijskim prostorijama u Cetinjskoj 1. Od danas novinari ovog nedeljnika na posao dolaze u zgradu Ineksa, Kraljice Marije 1, gde se nalaze i ostala izdanja Ringiea (Blic, 24 sata, Alo, Blic žena, Puls..).

Redakcija NIN-a do 80-ih godina bila je u zgradi Politike u Makedonskoj ulici, a zatim se preselila u prostorije u Cetinjskoj.

Prvi broj Nedeljnih informativnih novina (NIN) izašao je u Beogradu 26. januara 1935. Posle 26 brojeva zabranjen je septembra 1935. NIN je ponovo počeo da izlazi 7. januara 1951. godine u Beogradu.
Kompanija Ringie postala je ove godine većinski vlasnik najuglednijeg srpskog nedeljnika i njegovih prostorija u centru Beograda od oko 450 metara kvadratnih za 810.000.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi