Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Zašto je Kolubara RTL isključena iz kabla?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

04. 08. 2009.

Zašto je Kolubara RTL isključena iz kabla?


Nakon emitovanja emisije Pres info, 29. jula oko 20,00 časova, lokalna Televizija „Kolubara RTL“ iznenada je isključena iz kablovske mreže Kopernikus u Lazarevcu, i opštinama Lajkovac, Aranđelovac i Topola.

"Operateri u Lazarevcu koji su to uradili dobili su nalog od centrale u Beogradu, s tim da za gledaoce daju informaciju da je u pitanju tehnički problem", kaže Tomislav Živković glavni i odgovorni urednik "Kolubare".

Živković tvrdi da je Kopernikusu naloženo da TV „Kolubaru RTL“ „skine“ sa mreže nakon emitovanja priloga o Rudarskom basenu "Kolubara". U emisiji Pres info ukazano je na potrebu da se proveri poslovanje ovog privrednog giganta, odnosno preispita trošak od 80 miliona evra u poslednjih godinu i po dana za iznajmljivanja mehanizacije.

Redovan TV program, “Kolubara RTL“ za sada se emituje samo preko predajnika na brdu Stubički Vis a program, antenskim putem pored gledalaca na terotoriji Opštine Lazarevac, prate i gledaoci u susednim opštinama uključujući Obrenovac i Valjevo.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi