Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  RAT NA KOSOVU I METOHIJI 1999. GODINE - IZAZOVI IZVEŠTAVANjA
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

30. 03. 2009.

RAT NA KOSOVU I METOHIJI 1999. GODINE - IZAZOVI IZVEŠTAVANjA


Povodom desete godišnjice NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju, Udruženje novinara Srbije (UNS) u Subotici u petak, 3. aprila, organizuje tribinu "Rat na Kosovu i Metohiji 1999. godine - izazovi izveštavanja".  O situaciji na terenu iz tog vremena svedočiće ratni reporter Milovan Drecun. Tribina će biti organizovana u prostorijama Mesne zajednice Centar I, s početkom u 19 sati.
 
Od NATO bombi na Paliću je smrtno stradala žena, izbeglica iz Hrvatske, a u gradu je srušeno nekoliko privatnih kuća i uništena je prostorija za emisionu tehniku predajnika u Crvenom selu, na izlazu iz Subotice prema Somboru. Ovom tribinom, UNS u Subotici želi da podseti kolege i građane na stradanja 1999. godine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi