Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Upisujemo jubilarnu 50. generaciju Novinarske škole UNS-a, nastava počinje krajem oktobra
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

06. 10. 2023.

Autor: D.B. Izvor: UNS

Upisujemo jubilarnu 50. generaciju Novinarske škole UNS-a, nastava počinje krajem oktobra

Nastava za grupu koja će nositi simboličan broj 50 i kojom Novinarska škola Udruženja novinara Srbije beleži više od četvrt veka postojanja počeće krajem oktobra.

Upis je u toku, a zainteresovani za pohađanje škole mogu da se jave UNS-u i informišu o načinu rada, predavanjima i predavačima. Kontakt broj je 062 530 337, imejl dragana.bjelica@uns.rs . Informacije su dostupne i preko društvenih mreža Novinarske škole Fejsbuk, Instagram i Tviter, na kojima takođe odgovaramo na pitanja.

U Novinarskoj školi UNS-a polaznici stiču osnovna znanja i veštine iz radijskog, televizijskog, agencijskog, onlajn i novinarstva u štampi.

Časovi sa vežbama su grupisani u blokove. Nastava je vikendima, od 10 sati.

Škola ukupno traje tri meseca. Polaznicima koji fizički pohađaju nastavu omogućena je i praksa u medijima.

Postoji i grupa polaznika koja nastavu prati na daljinu, istovremeno sa onima koji dolaze u prostorije UNS-a. Tu grupu čine polaznici iz inostranstva i Srbije, koji nisu u prilici da dolaze na časove u učionice UNS-a u Beogradu.

Školarina za fizički prisutne polaznike iznosi 43 000 dinara i moguće ju je platiti u pet mesečnih rata. Za onlajn polaznike cena je 39.000 dinara i takođe je omogućeno plaćanje u ratama.

Pre upisa obavezan je informativni razgovor prilikom kog se zainteresovani detaljno informišu o Novinarskoj školi i predstavljaju se.

Škola UNS-a ima najdužu tradiciju i u kontinuitetu radi već 26 godina.

UNS je pokrenuo Novinarsku školu 1997. godine, kada je grupa predavača okupljena oko novinara Rastka Guzine nastavila da radi po programu ustnovljenom u Jugoslovenskom institutu za novinarstvo.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi