Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Sahranjen novinar Branko Radović
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

01. 08. 2023.

Autor: A.N. Izvor: UNS

Sahranjen novinar Branko Radović

Urednik u Tanjugu, novinar i dugogodišnji član Udruženja novinara Srbije (UNS) Branko Radović sahranjen je u u rodnom Crkvičkom Polju (Piva), gde je i preminuo u 78. godini.

Branko Radović rođen je 25. februara 1948. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Crkvičkom Polju u Crnoj Gori. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Novinarsku karijeru započeo 1982. godine kao saradnik lista „Zvezdara“. U godinama koje su usledile radio je u ovom listu kao glavni i odgovorni urednik. U listu „Zvezdara“ često su bili objavljivani njegovi komentari i članci o aktuelnim društveno-političkim temama.

Radović je bio i urednik Političke rubrike u novinskoj agenciji Tanjug. Na proslavi 66 godina postojanja Tanjuga, uručena mu je Nagrada za životno delo.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi