Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Anketa za medijske profesionalce - Šta mislite o Strategiji razvoja sistema javnog informisanja 2020-2025?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

14. 06. 2023.

Izvor: UNS

Anketa za medijske profesionalce - Šta mislite o Strategiji razvoja sistema javnog informisanja 2020-2025?

DM medija tim sprovodi anketu u sklopu istraživanja koje ima za cilj da prikupi, statistički obradi, analizira i prezentuje uvide i stavove medijskih profesionalaca o Strategiji razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji 2020-2025, njenoj implementaciji, kao i celokupnom aktuelnom procesu reformi medijskog sektora u našoj zemlji.

U pitanju je anonimna anketa i u odgovore će imati samo osobe koje realizuju istraživanje. Podaci će se koristiti isključivo za kvantitativnu i kvalitativnu analizu i izradu preporuka.

„Ne postoje pogrešni odgovori, već su nam važna vaša autentična saznanja, iskustva i mišljenja. Molimo vas stoga da budete otvoreni i iskreni“, poručuju iz DM medija tima.

Vreme za rad na ispunjavanju ankete nije ograničeno i nema potrebe za žurbom. Ipak, za njeno ispunjavanje treba utrošiti oko 25 minuta.

Anketu možete popuniti na adresi: https://www.surveymonkey.com/r/S58BHS6.

Anketu sprovodi DM medija tim za potrebe dela medijskih i novinarskih asocijacija u Srbiji i na rezultatima će raditi koleginice i kolege Duško Medić, Tijana Blagojev i Nedim Sejdinović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi