Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Osam opština raspisalo konkurse za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

10. 02. 2023.

Autor: S. D. Izvor: UNS

Osam opština raspisalo konkurse za sufinansiranje medijskih projekata

Opštine Bogatić, Žabalj, Ub, Raška, Bački Petrovac, Ražanj, Opovo i Lajkovac raspisale su konkurse za sufinansiranje medijskih projekata. Od njih je najviše novca izdvojila Opština Raška – 20 miliona dinara, a najmanje Opština Ub – četiri miliona dinara.

Više novca od mnogih gradova je za medijske projekte izdvojila Opština Raška – 20 miliona dinara. Najmanji iznos za koji mediji mogu konkurisati je 50 hiljada dinara, dok je najveći 10 miliona dinara. Mediji mogu konkurisati do 28. februara.

Opština Bogatić je za sufinasiranje medijskih projekata izdvojila sedam miliona dinara. Najmanji iznos po projektu je 100.000 dinara, a najviši 1.7 miliona. Rok za podnošenje projekata je 24. februar.

Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata raspisala je i opština Žabalj. Ukupna sredstva koja je opština opredelila za ovu namenu su 10 miliona dinara. Najmanji iznos za koji se može konkurisati je 50 hiljada dinara, a najveći je polovina ukupnih sredstava - pet miliona. Konkurs je otvoren do 28. februara.

Za sufinansiranje medijskih projekata Opština Ub je izdvojila četiri miliona dinara. Najmanji iznos po projektu je 50 hiljada dinara, a najviši 1.8 niliona. Rok za prijavu je 24. februar.

Opštine Bački Petrovac je za sufinansiranje medija u ovoj godini izdvojila 6.7 miliona dinara. Najniži iznos za koji se može konkurisati je 100 hiljada dinara, a najviši tri miliona. Rok za podnošenje prijava je 22. februar.

Za medijske projekte Opština Ražanj je izdvojila ukupno 300 hiljada dinara. Najmanji iznos sredstava po projektu je 30 hiljada dinara, dok je najveći 270 hiljada dinara. Rok za prijavu je 21. februar.

Proizvodnju medijskog sadržaja će sufinansirati i Opština Opovo, koja je za ovu svrhu izdvojila ukupno osam miliona dinara. Za projekat se najviše može dodeliti tri miliona, a najmanje 50 hiljada dinara. Prijave se mogu poslati do 1. marta.

Konkurs za medijske projekte raspisala je i opština Lajkovac, koja je izdvojila ukupno 5 miliona. Najmanji iznos sredstava po projektu je 10 hiljada dinara, a najveći 2 i po miliona dinara. Rok za prijavu je 1. mart.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi