Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Trstenik raspisao Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

03. 10. 2022.

Autor: UNS Izvor: UNS

Trstenik raspisao Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata

Opština Trstenik raspila je Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata iz oblasti javnog informisanja. Konkurs je raspisan 29. septembra 2022. godine, a ova opština izdvojila je ukupan iznos od 3 000 000 miliona dinara.

Najmanji iznos koji se može dodeliti po projektu je 10 000 dinara, dok je najveći 2 000 000 dinara.

Pravo da učestvuju na konkursu imaju mediji koji su upisani u Registar medija koji se vodi u Agenciji za privredne registre, kao i pravno lice koje se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja i ima dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj biti realizovan putem medija koji je upisan u Registar i emituje se na teritoriji ove opštine.

Izdavači koji se finansiraju iz javnih prihoda kao i lica koja su prethodno dobila sredstva za sufinansiranje medijskog sadžaja, a nisu u predviđenom roku podnela narativni i finansijski  izveštaj nemaju pravo učešća.

Pravo učešća na Konkurs nemaju ni lica za koja se utvrdi da su nenamenski trošila sredstva i oni koji se nalaze u postupku vraćanja državne ili de minimis pomoći.

Na Konkurs koji je raspisala ova opština učesnik može da konkuriše samo sa jednim projektom, a ako je učesnik Konkursa izdavač više medija, može da učestvuje sa jednim projektom za svaki medij, ukoliko taj projekat nije započet u trenutku podnošenja prijave na konkurs.

Prijave na Konkurs su otvorene do 19. oktobra, a podnose se na pisarnici Opštinske uprave Opštine Trstenik ili poštom na adresu: Opština Trstenik, Služba za lokalni ekonomski razvoj, Knjeginje Milice 5, 37240 Trstenik, sa naznakom „Javni konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja – NE OTVARATI“.

Tekst Konkursa objavljen je na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS), u podrubrici Medijski konkursi.

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

03.10.

2022.

Zale [neregistrovani] u 17:44

Sve poznato

Dodeliće novac infomeru, srpskom telegrafu, alou, kuriru, i drugim vučićevim službenim listovima. To mogu i bez konkursa.
Ali, sve će doći na naplatu jednog dana, i to za sve: i one koji daju novac, i one kojima su pare dodeljene.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi