Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Prokuplje raspisalo drugi ovogodišnji konkurs za medijske projekte
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

03. 08. 2022.

Autor: A. Ničić Izvor: UNS

Prokuplje raspisalo drugi ovogodišnji konkurs za medijske projekte

Grad Prokuplje je raspisao Konkurs za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja. Konkurs je otvoren do 9. avgusta, a projekti će biti sufinansirani sredstvima iz budžeta ovog grada u iznosu od 680 000 dinara. Inače, prestonica Toplice je u januaru raspisala prvi konkurs za medijske projekte za koji je bilo opredeljeno 6 miliona dinara.

Najmanji iznos koji se može dodeliti po projektu je 50 000 dinara, a najveći 680 000 dinara. Odobreni projekti moraju biti realizovani do kraja godine.

Na Konkursu mogu učestvovati izdavač medija čiji je medij upisan u Registar medija Agencije za privredne registre ili pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja. Preduzetnik prilikom prijave mora priložiti dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj biti realizovan putem medija.

Pravo učešća nemaju izdavači medija koji se finansiraju iz javnih prihoda kao ni lica koja su u prethodnom periodu dobila sredstva namenjena projektnom finansiranju, a nisu u propisanom roku i formi podnela narativni i finansijski izveštaj ili su sredstva nenamenski trošila.

Na Konkursu je moguće učestvovati samo sa jednim projektom, dok izdavač više medija može konkurisati sa jednim projektom za svaki medij.

Ko želi da konkuriše, potrebno je da pošalje prijavu na adresu:

Ulica Nikodija Stojanovića Tatka broj 2, 18 400 Prokuplje, sa naznakom:

 ,,PRIJAVA ZA DRUGI JAVNI POZIV ZA SUFINANSIRANjE PROJEKATA ZA OSTVARIVANjE JAVNOG INTERESA U OBLASTI JAVNOG INFORMISANjA NA TERITORIJI GRADA PROKUPLjA U 2022. GODINI".

Podnosilac prijave je u obavezi da navedenu dokumentaciju dostavi u štampanoj formi i u elektronskoj formi - na kompakt disku (CD ili DVD).

Tekst Konkursa i obrasci za prijave su objavljeni na zvaničnoj veb-stanici Grada Prokuplja u odeljku "Konkursi, obaveštenja i oglasi".

 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi