Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Kandidati za nacionalne frekvencije pred Savetom REM-a od 12. do 14. jula
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

08. 07. 2022.

Autor: UNS Izvor: UNS

Kandidati za nacionalne frekvencije pred Savetom REM-a od 12. do 14. jula

Razgovori članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) sa predstavnicima 14 medijskih kuća koje su se prijavile na konkurs za dobijanje četiri nacionalne frekvencije obaviće se od 12. do 14. jula u prostorijama REM-a.

 

Raspored predstavljanja elaborata televizijskih kuća objavljen je na sajtu REM-a.  Za svakog podnosioca prijave predviđeno je po pola sata. Predstavnici medijskih kuća imaju po 15 minuta za svoju prezentaciju, a članovi Saveta REM-a toliko vremena za postavljanje pitanja u skladu sa utvrđenim i objavljenim kriterijumima za izdavanje dozvola.

Prisustvo direktora i/ili odgovornog urednika medija je obavezno, a razgovoru mogu da prisustvuju i druga lica po izboru podnosioca prijave.

REM će na osnovu prijavne dokumentacije, prezentacije i odgovora na postavljena pitanja u roku od mesec dana od objavljivanja spiska prijavljenih medijskih kuća doneti odluku koje četiri televizije će dobiti nacionalnu frekvenciju.

Razgovori su otvoreni za noviare, koji bi prethodno morali da se akredituju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi