Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  KRIK slavi sedmi rođendan
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

08. 07. 2022.

Autor: UNS Izvor: UNS

KRIK slavi sedmi rođendan

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije KRIK danas obeležava sedam godina postojanja. Urednici KRIK-a Vesna Radojević i Stevan Dojčinović će tim povodom od 18 časova danas odgovarati na pitanja koja čitaoci mogu postaviti na komentarima na društvenim mrežama.

 

KRIK je neprofitna nevladina organizacija koja se bavi istraživačkim novinarstvom. Organizaciju je osnovao tim novinara koji se godinama bavi razotkrivanjem kriminala. Višestruko su nagrađivani za svoj rad.

Deo je međunarodne novinarske mreže Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), koju čine neprofitni istraživački centri i nezavisni mediji iz dvadesetak zemalja sveta, od Balkana i Istočne Evrope, do Centralne Azije. OCCRP je pomogao osnivanje KRIK-a i pomaže njegov razvoj.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

08.07.

2022.

Божидар Анђелковић [neregistrovani] u 20:54

Крик

КРИК-у желим да доживи десетогодишњицу.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi