Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Udruženje novinara Crne Gore uz predstavnike rukovodstva Udruženja novinara Srbije proslavilo Blagovesti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

07. 04. 2022.

Autor: UNS Izvor: UNS

Udruženje novinara Crne Gore uz predstavnike rukovodstva Udruženja novinara Srbije proslavilo Blagovesti

Udruženje novinara Crne Gore (UNCG) ustanovilo je slavu Blagovesti i danas je prvi put u svojim prostorijama organizovalo lomljenje slavskog kolača kom su prisustvovale kolege iz Udruženja novinara Srbije (UNS), članovi Uprave Budimir Ničić i Goran Avramović, generalni sekretar Nino Brajović i novinarka Medija centra Čaglavica Katarina Marinković

Domaćin slave predsednik UNCG Tihomir Burzanović rekao je da su Blagovesti poruka kojom želimo da naše kolege javnosti šalju profesionalne i dobre vesti na način da služe društvenim interesima javnosti.

Generalni sekretar UNS-a Nino Brajović ukazao je na bliske veze novinara Srbije i Crne Gore, podsetivši da je prvi predsednik i osnivač Udruženja novinara Srbije novinar i pesnik Laza Kostić bio glavni urednik Glasa Crnogorca, a da u istoriji srpskog i crnogorskog novinarstva nema medija koji nisu uređivali i za koji nisu pisali novinari iz ove dve bliske države.

Paroh podgorički Dragan Stanišić blagoslovio je slavski kolač i osveštao prostorije ističući da je UNCG izabrao slavu odgovarajuću svom pozivu i novinarima poručio da emituju kvalitetne i istinite vesti i poželeo da ih uvek prati blagoslov krsne slave.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi