Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Emir Kusturica od večeras ima autorsku emisiju na Sputnjiku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

23. 09. 2021.

Autor: D. Bjelica Izvor: UNS

Emir Kusturica od večeras ima autorsku emisiju na Sputnjiku

Autorska emisija Emira Kusturice „Moj život“ počinje da se emituje večeras na sajtu Sputnjik Srbija.

Sputnjik je emisiju proslavljenog reditelja, pisca, muzičara, idejnog tvorca i domaćina turističkih atrakcija Srbije i Republike Srpske Drvengrada na Mećavniku i Andrićgrada najavio kao svetsku ekskluzivu.

„Emir Kusturica, genijalni filmski stvaralac, posle slavnih i nagrađenih filmova, knjiga i izgrađenih gradova, obreo se u novoj misiji – prvoj svojoj autorskoj emisiji“, najava je Sputnjika.

Kusturica će objavljivati zanimljive priče iz svog života, razgovarati sa ekskluzivnim gostima, na portalu i Jutjub kanalu Sputnjika.

„Intimnu životnu priču od Sarajeva, preko svetskih metropola do Mokre Gore, Kusturica prelama kroz istorijsku sudbinu Jugoslavije, geopolitičke lomove, sukob civilizacija, sudar hrišćanskog i racionalističkog zapadnog sveta“, piše Sputnjik

Vreme emitovanja prve u serijalu autorskih emisija Emira Kusturice Sputnjik je sačuvao kao tajnu i očekuje da zainteresovani, večeras, prate upravo sajt Sputnjik Srbija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi