Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Dijalog sa poslodavcima krenuo u dobrom pravcu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

11. 02. 2009.

Dijalog sa poslodavcima krenuo u dobrom pravcu


Današnji razgovori zaposlenih na "Super" televiziji sa vlasnikom Željkom Kneževićem dali su prve rezultate. Načelno je prihvaćen predlog novinara Vladimira Antića da do kraja nedelje budu isplaćene novembarske zarade u celosti i honorari, a da do kraja sledeće nedelje budu isplaćene i decembarske plate sa honorarima.

Antić je predložio i da se Knežević narednih dana obrati zaposlenima i saradnicima "Super" televizije i iznese im svoje viđenje budućnosti ove pokrajinske TV stanice. Istovremeno, Knežević je izjavio da nema ništa protiv štrajka zaposlenih, ali pod uslovom da ne bude zloupotreba.

Prema Antićevim rečima najozbiljniji kandidat za kupovinu "Super" televizije je televizija "Enter" iz Beograda, koja je izrazila spremnost da uđe u ovaj posao ako se iskažu svi minusi "Super" televizije. Razgovorima zapsolenih sa vlasnikom prisustvovali su i predstavnici Saveza samostalnih sindikata.

B. Ž.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi