Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sukob: Informer i Kurir vs Blic i Alo (2014)

22. 11. 2012.

Autor: N. I. Izvor: Informer

Ćosić priznao da laže

Novinar Jugoslav Ćosić juče je priznao da nema dokaza da se naš glavni urednik Dragan J. Vučićević uoči 12. marta 2003. sa Dušanom Spasojevićem Šiptarom dogovarao o napadima na Đinđića!

Ćosić, koji je bio moderator diskusije na panelu „Antikorupcijski forum“, zanemeo je kad ga je Vučićević pred uglednim javnim ličnostima iz Srbije i regiona pozvao da kaže odakle mu informacije o kontaktima njega i Šiptara.

- Poštovana gospodo, vi ovde govorite o pravnoj državi, a da je Srbija danas pravna država, neko bi već morao da bude u zatvoru, ili ja ili Jugoslav Ćosić! On sada ovde glumi nekog intelektualca i borca za bolju Srbiju, a mene je u novinama, bez ikakvih dokaza, optužio za saučesništvo u ubistvu Zorana Đinđića - rekao je Vučićević.

Posle završetka diskusije naš glavni urednik prišao je Ćosiću i tražio od njega da kaže na osnovu čega ga je optužio za kontakte s Đinđićevim ubicama. Umesto bilo kakvog smislenog odgovora, Ćosić je počeo da drhti (?!) i da zamuckuje, tražeći zaštitu od organizatora skupa. Na kraju, jedino što je uspeo da kaže, jeste da „ćemo sve probleme rešiti na sudu“?!

Inače, MUP je juče redakciji Informera dostavio zvanični dopis, u kome se kaže da, posle detaljne provere arhiva, nije pronađen nijedan trag bilo kakvog kontakta Vučićevića sa Spasojevićem ili bilo kojim drugim pripadnicima „zemunskog klana“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi