Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  RTV Kovačica: Preti nam stečaj zbog Agencije za privatizaciju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

12. 10. 2015.

Izvor: Beta

RTV Kovačica: Preti nam stečaj zbog Agencije za privatizaciju

Radiotelevizija opštine Kovačica saopštila je da joj zbog problema sa Agencijom za privatizaciju preti stečaj ili likvidacija.

Ta radiotelevizija je u saopštenju navela da joj je Agencija za privatizaciju dostavila rešenje koje se odnosi na postupak prenosa kapitala izdavača medija bez naknade zaposlenima, jer navodno nije dostavila procenu fer tržišne vrednosti celokupne imovine i obaveza.

"Postupili smo u skladu sa uputstvima dobijenim od agencije, odnosno raspisali smo javni poziv za upis akcija, pripremili dokumentaciju zaposlenih i bivših zaposlenih, izvršili upis akcija i sve radnje dobijene u uputstvima Agencije, ali Agencija za privatizaciju nije želela da prihvati dokumentaciju", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da Agencija za privatizaciju nije želela da im da pismeno obrazloženje razloga za neprihvatanje dokumentacije, "sa odgovorom da mi želimo da prebacimo odgovornost na njih".

"Ako se ovakva saradnja sa agencijom nastavi, Javno preduzeću RTV opštine Kovačica mora da ide u stečaj ili likvidaciju, što nikome nije u interesu", piše u saopštenju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi