Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Milojko Pavlović – novi vlasnik „Nedeljnih novina“ Bačka Palanka
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

09. 09. 2015.

Izvor: UNS

Milojko Pavlović – novi vlasnik „Nedeljnih novina“ Bačka Palanka

„Nedeljne novine“ Bačka Palanka dobile su novog vlasnika Milojka Pavlovića iz Novog Sada koji je kao fizičko lice na javnom nadmetanju ponudio najvišu izlicitiranu cenu od 34.000 evra, saopštila je Agencija za privatizaciju.

Otvaranju ponuda nije prisustvovao Milojko Pavlović, a po njegovom ovlašćenju, zastupao ga je Srđan Vučurević, inače jedan od bivših vlasnika ovog nedeljnika sa kojim je ranije raskinuta privatizacija.

Na pitanje UNS-a zašto novi vlasnik nije prisustvovao otvaranju ponuda i zašto je ovlastio bivšeg vlasnika da u njegovo ime kupi medij, Srđan Vučurević rekao je da je gospodin Pavlović bio na odmoru.

Javno nadmetanje na kojem je bilo tri ponuđača održano je 18. avgusta, a početna cena ovog medija iznosila je 21.000,00 evra.

U ovom mediju je bilo osam zaposlenih, a ostalo je samo troje jer su ostali uzeli otpremnine.

Agencija će sa kupcem zaključiti Ugovor o prodaji kapitala ove medijske kuće nakon dobijanja pozitivnih mišljenja Ministarstva finansija - Uprave za sprečavanje pranja novca i Regulatornog tela za elektronske medija o nepostojanju smetnji za zaključivanje ugovora.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi