Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  „Tanjug“ ide u drugi krug, samo jedna ponuda za „Studio B“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

13. 08. 2015.

Izvor: UNS

„Tanjug“ ide u drugi krug, samo jedna ponuda za „Studio B“

Za privatizaciju novinske agencije „Tanjug“ biće raspisan novi Javni poziv s obzirom na to da u predviđenom roku nije dostavljena nijedna prijava, saopštila je Agencija za privatizaciju. Komisija za privatizaciju „Studija B“ konstatovala je da je stigla samo jedna prijava koja je uslovno odobrena dok Agencija ne proveri podatke o ponuđaču i uplati depozita.

 

To praktično znači da će jedini ponuđač za kupovinu kapitala „Studija B“  ako je uplatio depozit  i prođe neophodne provere , postati vlasnik ovog medija bez javnog nadmetanja.

Procenjena vrednost kapitala "Tanjuga" je 760.936, a "Studija B" 528.626 evra.

Podsećamo da su danas otvorene ponude za kupovinu „Studija B“ i „Tanjuga“ posle nekoliko izmena Javnih poziva i pomeranja rokova za predaju dokumentacije zainteresovanih za kupovinu ova dva medija.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi