Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Ko su potencijalni kupci Regionalne televizije Novi Pazar
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

05. 08. 2015.

Izvor: UNS

Ko su potencijalni kupci Regionalne televizije Novi Pazar

Muhamed Zukorlić, brat muftije Muamera Zukorlića i Denis Mavrić sa konzorcijumom koji čine i Muzafer Dragolovčanin, Mulaz Dacić, Nihad Biševac i zastupnik Nedžada Dragolovčanina Emil Hadžić su među potencijalnim kupcima Regionalne televizije Novi Pazar, prenosi ova televizija.

 

„Od četiri lica koja su ranije otkupila privatizacionu dokumentaciju, dva su na vrijeme i u roku dostavila potrebnu dokumentaciju, i to Muhamed Zukorlić, brat muftije Muamera Zukorlića i Denis Mavrić sa konzorcijumom koji čine još i Muzafer Dragolovčanin, Mulaz Dacić, Nihad Biševac i zastupnik Nedžada Dragolovčanina Emil Hadžić. Komisija čija je predsjednica urednica programa Regionalne televizije Azra Mušić Kararić konstatovala je da su obe prijave potpuno ispravne i kompletne i da su podnijete u predviđenom roku“, piše na sajtu Regionalne televizije.

U Agenciji za privatizaciju  UNS-u  nisu mogli  da potvrde ovu informaciju, već je rečeno da je Komisija zaključila da postoje dve ponude koje ispunjavaju potrebne formalne uslove da učestvuju na javnom nadmetanju, zakazanom za petak 7. avgusta u Agenciji sa početkom u 14:30 časova.

Podsećamo da je u Agenciji juče u 9 časova pred Komisijom za sprovođenje postupka javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem, a radi prodaje kapitala Javnog preduzeća za informisanje Novi Pazar izvršena procedura otvaranja koverata ponuđača, odnosno potencijalnih kupaca Regionalne televizije Novi Pazar.

Privatizacija ove televizije izazvala je veliko interesovanje nacionalnih medija, a sam proces nadgleda i Odeljenje za medije misije OEBS u Srbiji.

 

 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi