Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Izmene po hitnom postupku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

20. 06. 2015.

Izvor: Fonet

Izmene po hitnom postupku

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom informisanju i medijima i uputila ga u Narodnu skupštinu Srbije na usvajanje po hitnoj proceduri, saopštilo je danas Ministarstvo kulture i informisanja. Ministarstvo kulture i informisanja ovim Predlogom je stvorilo preduslove kojima je Agencija za privatizaciju obavezana da javne pozive za prodaju državnog kapitala u medijima raspiše zaključno sa 1. julom 2015. godine.

Predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom informisanju i medijima definisano je da se proces prodaje državnog kapitala odnosi samo na one medije za koje je Agencija za privatizaciju oglasila javni poziv, dok je završetak procesa privatizacije medija definitivno oročen najkasnije do 31. oktobra ove godine. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi