Naslovna  |  Aktuelno  |  Prepiska Kurira i Informera (2016)  |  Vučićević: Tomo, izvini što sam Te branio i podržavao
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i Informera (2016)

21. 12. 2015.

Autor: Dragan J. Vučićević Izvor: Informer

Vučićević: Tomo, izvini što sam Te branio i podržavao

Ti koga sam branio od dosističkog progona u vreme najveće Tadićeve strahovlade, kada to niko od novinara i urednika u Srbiji nije hteo i smeo, Ti koga sam iskreno podržavao i štitio od kampanja žute-ološ elite, Ti koji mi sada zahvaljuješ ničim izazvanim napadima i pljuvanjem prošlog utorka na RTS, juče u „Politici", izvini!

Izvini, predsedniče, što sam ti verovao. Izvini, predsedniče što sam te branio od pogromaških napada „Kurira“. Niko to od mene nije tražio, radio sam to zato što sam verovao da tako treba. Izvini, predsedniče, što sam zbog tekstova u kojima sam branio Tebe dobio više od 20 tužbi i krivičnih prijava od Tvog novog prijatelja, gazde „Kurira“ Aleksandra Rodića. Izvini, predsedniče.

Ja o Tebi, predsedniče, neću nijednu ružnu reč u javnosti da kažem ili napišem. Neću da Te demantujem, predsedniče, ni kada izmišljaš naše razgovore, neću da reagujem ni kada Ti na naslovnoj strani „Politike" tvrdiš da je moj Informer isti kao onaj kanalizacioni otvor od „Kurira“, prećutaću, predsedniče, i to što me navodiš kao „razlog" zbog kog je Rodić prestao da Te napada (!?!). 

Da podsetim, predsedniče, pre samo tri, četiri meseca Tvoj sada veliki prijatelj Aleksandar Rodić na svojim naslovnim stranama danima i nedeljama je objavljivao „ekskluzivna otkrića" da imaš vanbračno dete sa onom starletom Dušicom Jevđenović! Optuživao je Tvoju ženu Dragicu da je lopov i utajivač poreza, pisao je, predsedniče, da su ti sinovi i snaje najcrnji mafijaši...

Želim Ti svaku sreću, predsedniče sa novim prijateljem. I izvini, predsedniče. Izvini što sam ti verovao, što sam te podržavao. Izvini predsedniče, što sam te branio.

Dragan J. Vučićević

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

21.12.

2015.

Slaavujko [neregistrovani] u 18:29

Lecenje ... pod hitno!

Ne mogu da verujem da ova bolesna osoba moze da se nadje van zdravstvene ustanove?! I jos joj ustupate prostor namenjen novinarima???
Predlagao sam da se, ukoliko je clan UNS, pod hitno izbaci iz ovog (nekada) uglednog esnafskog udruzenja...
Ovakva, privatna obracanja (bilo kome) a posebno Predsedniku Srbije ( ma sta o njemu mislili), imaju posebnu tezinu ukoliko je i UNS preuzima - bez ikakve ograde!
Molim vas da iz humanih razloga UNS pomogne ovoj jadnoj, bolesnoj osobi da se leci...

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi