Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i Informera (2016)

03. 12. 2015.

Autor: N. I. Izvor: Informer

Bivši direktor „Kurira" u problemu

Rodićev lažov

Više javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je da je bivši direktor „Kurira“ Aleksandar Kornic lažno optužio direktora i glavnog urednika Informera Damira Dragića i Dragana J. Vučićevića za iznudu i organizovani kriminal!

 

Zbog toga će, kako je saopšteno iz tužilaštva, protiv Kornica biti pokrenut krivični postupak zbog lažnog prijavljivanja!

- Nakon razmatranja izveštaja koji nam je dostavljen od strane policije, u vezi s izvršenim proverama povodom krivične prijave Aleksandra Kornica protiv Damira Dragića i Dragana J. Vučićevića za krivična dela prinude, povrede slobode govora i javnog istupanja i zloupotrebe poverenja, tužilaštvo je odbacilo navedenu krivičnu prijavu. U predistražnom postupku utvrđeno je da Dragić i Vučićević nisu izvršili krivična dela koja su im prijavom stavljena na teret, kao ni bilo koje drugo krivično delo za koje bi se gonjenje preduzimalo po službenoj dužnosti - navode u Višem javnom tužilaštvu i dodaju da će Kornic biti gonjen zbog lažnih optužbi.

- Protiv Kornica će biti pokrenut postupak za krivično delo lažno prijavljivanje za koje je nadležno Osnovno javno tužilaštvo, koje će i postupati u tom postupku - ističu u tužilaštvu. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi