Naslovna  |  Aktuelno  |  DNKiM  |  EU: Žao nam je zbog propusta
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

DNKiM

20. 10. 2015.

Izvor: www.radiokim.net

EU: Žao nam je zbog propusta

Portparolka Kancelarije EU na Kosovu Dinka Živalj kaže za RTV Kim da joj je žao što, prilikom organizovanja konferencije o prevenciji i sprečavanju ekstremizma danas u Prištini, nije bilo prevoda na srpski jezik.

 

Živalj kaže da je došlo do propusta i da će se predstavnici Kancelarije EU na Kosovu truditi da se takav propust više ne ponovi.

„Tačno je da danas nije bilo obezbeđenog prevoda. Nama je stvarno žao što je došlo do propusta i izvinjavamo se novinarima koji danas nisu imali prevod na srpski. Mi se trudimo da uvek osigramo prevod na srpski, albanski i na engleski jezik i nastojaćemo da se ovako nešto više ne ponovi“, kazala je Živalj za Kim.

Predstavnici Udruženja novinara Srbije i Društvo novinara Kosova i Metohije prethodno su protestovali zbog nedostatka prevoda na srpski jezik na konferenciji koju je organizovala Kancelarija EU na Kosovu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi