Naslovna  |  Aktuelno  |  DNKiM  |  O našem Bogiju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

DNKiM

28. 09. 2020.

Izvor: UNS

O našem Bogiju

Udruženje novinara Srbije je sa žalošću primilo vest o smrti Bogoljuba Bogija Marinkovića, koji je u proteklih dvadeset godina pomagao i podržavao naše članove i Udruženje.

Udruženje ističe poseban primer društvene odgovornosti gospodina Marinkovića koji je zajedno sa svojim radnicima nakon uvođenja prištinskih takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije preuzeo na sebe dopremanje po jednog primerka štampanih medija iz Beograda. Od 24. novembra 2018. kada je uvedena taksa, pa sve do njenog konačnog ukidanja Udruženje novinara Srbije je sa Agencijom KIMKO dopremalo novine do Čitaonice „Darinka Jevrić“ koja radi u sklopu Doma kulture „Gračanica“.

Mnogi čitaoci, posebno oni stariji, iz enlakava oko Prištine dolazili su u Čitaonicu da pregledaju dnevnu štampu.

U akcijama koje je Udruženje vodilo na Kosovu i Metohiji Bogi Marinković i njegova Agencija za prevoz putnika uvek su bili na raspolaganju, a naše članstvo je imalo popust u njegovoj Agenciji KIMKO, uz spremnost da se materijali, kasete, diskovi ili oprema prevezu njegovim vozilima.

Udruženje novinara Srbije upućuje saučešće njegovoj porodici i u ime kolega izražava zahvalnost za njegov nesebični trud i podršku.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi