Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нови шефови у Новостима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 07. 2011.

Извор: Курир

Нови шефови у Новостима

Београд - Промене! Компанија „Новости“ ће можда већ следеће недеље добити ново руководство, Управни одбор и уредништво, каже добро обавештени извор Курира. Наиме, за уторак је заказана годишња седница Скупштине акционара, на којој ће бити усвојен завршни рачун и изабрати нови састав УО.



- Комисија за хартије од вредности ограничила је право располагања акцијама које су у власништву Милана Бека. Он ће, уместо са 63 одсто, моћи да располаже само с 24,99, тако да ће држава Србија с 29 одсто акција постати највећи акционар и фактички преузети вођство над компанијом „Новости“ - наводи наш извор.

Више је него извесно да ће се читав уређивачки кадар променити, а Манојло Вукотић, који је на челу Вечерњих новости од 2000. године, јуче је одбио да говори о будућим сменама.

Такође, ни у „Вацу“ нису хтели ништа да коментаришу до понедељка. С друге стране, рок за доношење решења Комисије за заштиту конкуренције истиче 14. јула, а та комисија би требало да одреди да ли ће ова компанија због удела власништва у „Новостима“ и „Политици“ доћи у монополски положај.

Е. К.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси