Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Одборник напао новинаре
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 08. 2010.

Извор: Политика

Одборник напао новинаре

Куршумлија - Одборник Српске радикалне странке у Скупштини општине Куршумлија Бранислав Миљковић покушао је јуче пре седница да се вербално и физички обрачуна са новинарима, незадовољан извештавањем са претходне седнице.

Незадовољан због тога што је Телевизија Б92 објавила прилог са претходне седнице Скупштине општине Куршумлија, Миљковић је вербално напао новинарку те куће Љиљану Даниловић. Он јој је замерио то што је у прилогу пустила заменика председника општине Зорана Лакића из СРС да се, како је казао, „онако понаша и брука радикале”. Испред скупштинске сале је тада настала општа галама јер се умешало десетак присутних одборника. После тога одборник Миљковић је изашао испред општинске зграде где је најпре упутио вербалне претње, а затим је покушао да физички нападне новинара Радија Слободна Европа Милоша Ивановића. Тежи инцидент су спречили окупљени одборници и грађани који су се затекли испред зграде Општине Куршумлија. На јучерашњој седници се одлучивало о поверењу актуелном општинском руководству, које чини коалиција Демократске странке и Социјалистичке партије Србије.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси