Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Иди ми дођи ми за хиљаду-две
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 08. 2010.

Извор: Вечерње новости

Иди ми дођи ми за хиљаду-две

Последњи озбиљнији домаћи ТВ „трансфер“ догодио се маја ове године, када је познати водитељски пар „Дизања“ - Горица Нешовић и Драган Илић, „прекрстио“ назив емисије у „Буђење“ и са Б 92 прешао на Први програм Радио Београда (уз обавезна укључења у Јутарњи програм РТС 1). Последњих дана шушка се да Оља Црногорац са Кошаве прелази у Пинк, а Адријана Чортан (која је била на Пинку, па на Кошави) сада прелази на Фокс.



У не тако далеким временима иза нас, догодило се низ „изненађујућих“ прелазака из једне у другу ТВ кућу: Антонела Риха је са Б 92 отишла на РТС 1, баш као што је мало пре ње то исто урадио и спортски новинар Александар Стојановић. А, марта ове године, сасвим изненада су са Медијског јавног сервиса на Пинк телевизију отишли, дотад заштитна лица РТС и Јутарњег програма - Јована Јанковић и Срђан Предојевић.

Суме за које су познати ТВ водитељи, новинари, презентери мењали радна места до данас су непознаница, али се незванично зна да те суме, уз кола, станове и друге поклоне (који никако нису за бацање), не веће од хиљаду, две евра.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси