Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Одложено суђење по тужби гинеколога Радуловића против новинара Жујовића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

30. 05. 2024.

Аутор: А. Н. Извор: УНС

Одложено суђење по тужби гинеколога Радуловића против новинара Жујовића

Суђење по тужби доктора Александра Радуловића против новинара Бранка Жујовића и портала „Слободна Суботица“, које је требало да буде одржано данас, одложено је за 10 децембар.

До одлагања је дошло због тога што адвокату Жујовића поднесак који је послао адвокат Радуловића  није стигао, те су се адвокати усагласили да је најбоље да се рочиште одложи.

Иначе, Радуловић је тужио Жујовића, тражећи накнаду од 300 хиљада динара, због како је навео, „угрожене репутације и претрпљеног душевног бола након објављивања спорних текстова на порталу ‘Слободна Суботица“. У њима је Жујовић навео да је Радуловић оперисао труднице док је осећао симптоме коронавируса и тиме их довео у опасност.

Подсетимо, на прошлом рочишту сведоци тужиоца рекли су да нису приметили симптоме ковида код доктора Радуловића док је оперисао пацијенте. Жујовић је, с друге стране тада рекао за УНС да је суду предао медицинску документацију, која доказује супротно, што је и објавио у текстовима због којих је тужен.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси