Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  TV Tutin neće opstati
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

23. 10. 2015.

Izvor: Danas

TV Tutin neće opstati

Direktor TelevizijeTutin Albin Gegić izjavio je za radio Sto plus da ne veruje da će ovaj medij preživeti privatizaciju.

Skupština Opštine Tutin je, kao osnivač ovog medija, odlučila da on bude privatizovan podelom besplatnih akcija radnicima koji će na taj način postati vlasnici televizije.

"Lokalna vlast je odlučila da TV prepusti radnicima, ali istovremeno nije predvidela sredstva u budžetu za projektno finansiranje medijskih projekata. Odakle onda novac radnicima za vođenje TV, koja je skupa igračka? Upravo zbog toga je sedam od 14 radnika donelo odluku da uzme otpremnine i napusti TV.To su većinom proizvođači programa, a među njima sam i ja", rekao je Gegić čiji mandat direktora ističe na kraju meseca.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi