Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Петнаести рођендан Накси радија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 11. 2009.

Извор: Политика

Петнаести рођендан Накси радија


У друштву више од три стотине пријатеља, у ресторану „Деветка” екипа популарне београдске радио станице Накси прославила је у веселој атмосфери, у складу са својим слоганом „Опусти се и уживај”, јубиларни петнаести рођендан.


Главна и одговорна уредница Накси радија Маја Раковиц поздравила је госте, захваливши им што су претходних година били свим срцем уз Накси, и представила екипу Радија која је заслужна за титулу „најслушаније београдске радио станице”, као и ОТП Накси звезде, учеснике првог радијског ријалитија.

Посебна захвалност упућена је Душану Машићу, пословном менаџеру Би-Би-Сија за Европу који је „створио” Накси као први радио у Србији форматизован по светским стандардима.

Специјално изненађење био је мини-концерт звезда Накси радија – Банета Крстића из „Гаравог сокака”, Игора Старовића, Микија Јевремовића и Зије Валентина.

Уз одличну музику бенда „Денис и Обуле” и највеће хитове са фреквенције 96,9 мегахерца, уживали су и Рич Меклир, директор програма IREX Србија, Админ Плех, заменик директора дистрибуције и Сања Благојевић, уредница редакције на српском језику Дојче велеа. Забави су се придружили и познате виолинисткиње Тијана и Ксенија Милошевић, власник продуцентске куће „Adventidž” Иван Зељковић, менаџер Саша Драгић, музички критичар Петар Јањатовић, новинарке РТС-а Оливера Јовићевић, Милица Бурсаћ и Ивона Ђорђевић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси