Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Уручене награде Веб Феста
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 11. 2009.

Извор: Б92

Уручене награде Веб Феста


На завршној вечери другог Веб Феста, одржаној у Скупштини града Београда, додељене су награде најбољим интернет сајтовима у региону.


Пријављене интернет презентације оцењивала је публика, али и стручни жири. Међу награђенима нашла се и платформа за мобилне телефоне B92.net , која је од стране жирија проглашена за најбољи сајт за мобилне телефоне.

Изабрани су најбољи у области веб стваралаштва у 17 категорија, а одлуку о томе донели су паралелно чланови стручног жирија, али и публика, која је, поред власника и аутора сајтова могла да предложи сајтове који су по њиховом мишљењу најинформативнији, најзабавнији или најбољег дизајна.

Према мишљењу жирија најбоља интернет страница из области спорта је trcanje.rs, најбољи форум је burek.com, персонална презентација hiishii.com, док је најбољи начин да се информишете преко мобилног телефона је m.b92.net

Жири је оценио да је најбољи у области информативних сајтова blic.rs , док је по мишљењу публике то infostud.com, који је од публике добио признање за најбољи међу пословним презентацијама. Награду је примила Бранислава Гајић.

Међу 2200 пријављених сајтова било је сајтова чији су аутори из региона, а једнина која је награћена је презентација о здрављу ординација.хр ауторке...

Циљ Веб феста је да се интернет промовише као најуспешнији вид комуникације, а поред тога што најбоље награђује организује и предавања којим жели да упозна јавност о могућностима коришћења глобалене мреже.  

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси