Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинари из три земље у Србији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 10. 2009.

Извор: Преглед

Новинари из три земље у Србији


Туристичка организација Србије организовала је од 21. до 26. октобра студијско путовање у Србији за осам организатора путовања из Холандије који су заинтересовани за путовања која се односе на културу и природу, активни одмор, авантуристичка путовања и ексклузивне неоткривене дестинације.

За време боравка у Србији организатори путовања из Холандије су обишли знаменитости Београда, а посетили су и Нови Сад, Сремске Карловце, Национални парк Фрушка гора, Тополу - Опленац, Златибор, Национални парк Тара и Овчарско-кабларску клисуру.

ТОС је протеклих дана био домаћин и новинарима из Велике Британије из медија Тхе Сундаy Тимес, Схропсхире Стар, Схеффиелд Стар, Схропсхире Стар и других. Као резултат септембарске посете Србији туристичких новинара из Словеније, на ТВ Словенија 19. октобра у емисији о туризму „На лепше“ објављена је репортажа о Виминацијуму.

Планирано је да репортажа, која ће представити Опленац и Засавицу, буде на програму у понедељак.

Новинари из Словеније су осим наведених дестинација посетили и Врњачку Бању, манастир Жича, Сирогојно, Мокру гору, Мећавник, Златибор, Тару, Ваљево и друга места. Због великог интересовања представника словеначких медија, ТОС ће крајем новембра организовати још једно студијско путовање, са обиласком ски-центара Србије.

М.К

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси