Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тренутак казне!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 10. 2009.

Извор: Прес

Тренутак казне!


- Због шокантне исповести Јулке М. у квизу „Тренутак истине“ ТВ Пинку прети одузимање дозволе за рад! -ТАЊА ВОЈТЕХОВСКИ: Јулка је веома потресена због напада на мене и емисију

Због шокантне исповести Јулке М. у квизу „Тренутак истине“ ТВ Пинк може да остане без дозволе за рад! Наиме, Савет Републичке радиодифузне агениције (РРА) затражио је од надлежних људи „ружичасте телевизије“ да се на следећој седници, која ће се одржати до краја месеца, изјасне о својој емисији, емитованој 7. октобра, након чега ће одлучити о казни.

Спорни моменат у квизу је то што је такмичарки постављено питање: „Да ли сте икада доживели оргазам током сексуалног односа са вашим оцем“, на које је она потврдно одговорила.

Заменик председника Савета РРА Горан Караџић каже за Пресс да о казни одлучује седам чланова Савета.

- Од ТВ Пинк желимо да добијемо одговоре на питања ко је одговоран за емитовање дела емисије у коме учесница говори о сексуалним односима са својим оцем. Желимо да чујемо да ли они сматрају да је то грешка уредника или неког другог одговорног лица. На основу онога што чујемо донећемо одлуку о врсти казне. Према Закону о радиодифузији, предвиђене су казне опомене, упозорења, привременог или трајног одузимања дозволе за рад - каже Караџић.

Водитељка квиза Татјана Војтеховски каже да ће се телевизија Пинк одазвати позиву РРА.

- Пред Саветом ћемо рећи какви су наши ставови поводом исповести Јулке М. у нашем квизу. Јулка ме је после емитовања емисије неколико пута звала и била је веома потресена због напада на мене и емисију, као и због нетачних написа у штампи. Рекла ми је да је срећна што је најзад добила прилику да негде исприча све грозоте из свог живота како би упозорила многе друге девојке са истим проблемом да више не буду у некој врсти „завере ћутања и стида“ због тога - објашњава позната водитељка.

Антрфиле : „Нормалан“ после две литре вињака

У последњем издању квиза „Тренутак истине“ пензионер Милош Мирковић (57) из Алексинца признао је да је почео да пије са свега 12 година и да је позајмљивао новац за алкохол под изговором да му треба за лечење деце. Мирковић тврди да су му својевремено биле потребне чак две литре вињака да би „нормално“ могао да оде на посао и да се трезнио пивом! Такмичар је „пао“ кад је негативно одговорио на питање да ли је након лечења од алкохолизма поново пио алкохол!

Н. МИленковић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси