Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Подршка Премијера
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 09. 2009.

Извор: Вечерње новости

Подршка Премијера


Председник Владе Србије Мирко Цветковић подржао је јуче одлуку Асоцијације медија да се укључи у процес израде Стратегије развоја медија - саопштено је из Владе.

Цветковић је, у разговору са члановима Управног одбора Асоцијације изразио уверење да ће и Асоцијација и остали заинтересовани допринети да се медијска сфера уреди на најбољи начин.

Представници Асоцијације су Цветковића детаљно информисали о актуелним проблемима у дистрибуцији штампе насталим због нагомиланих дугова компаније "Футура плус" и драматичним последицама које тренутно стање може имати на новинско-издавачку делатност.

Разговору са Цветковићем у име Асоцијације медија присуствовали су Веселин Симоновић, Манојло Вукотић, Мира Глишић-Симић, Биљана Степановић, Драгољуб Жарковић, Душан Влаовић, Бранислав Новчић, Бранко Миљуш и Зоран Папић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси