Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Медији ће бити рекламни сервис политичара и бизнисмена
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 08. 2009.

Извор: Прес

Медији ће бити рекламни сервис политичара и бизнисмена


Главни уредник „Политике“ Драган Бујошевић каже да ће евентуално усвајање Предлога закона о информисању претворити медије у „бесплатне рекламне сервисе буквално сваког бизнисмена, сваког политичара, сваког човека“.


- Предлагачи закона имају могућност да одустану од овог закона, правдајући се ставовима ОЕБС-а. То је најбољи начин да се изађе из овог проблема у који је владајућа коалиција довела саму себе.

Тачно је да постоје медији који раде на штету новинарства, и на штету друштва, и на штету елементарног система вредности, који мора да постоје у сваком друштву. Али тај проблем се решава на други начин, а не оваквим законом.

Тај закон, који је написан као некакав леџ специалис за две новине, после усвајања у Скупштини примењивао би се на све медије. И све медије би претворио у бесплатне рекламне сервисе буквално сваког бизнисмена, сваког политичара, сваког човека!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси