Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Policija i tužilaštvo u Novom Pazaru da rasvetle napad na Redžepa Koraća
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

17. 02. 2020.

Izvor: UNS

UNS: Policija i tužilaštvo u Novom Pazaru da rasvetle napad na Redžepa Koraća

Udruženje novinara Srbije (UNS) očekuje da policija i tužilaštvo u Novom Pazaru rasvetle sve okolnosti incidenta u kom je u subotu, oko 17.30, udaren novinar portala Indeksonlajn Redžep Korać.

Korać je rekao UNS-u da ga je u centru Novog Pazara, ispred zgrade u kojoj je održana izborna skupština Fudbalskog kluba Novi Pazar, udario Sead Kolašinac, direktor škole FK Novi Pazar.

„Dok sam razgovarao sa prijateljima, prišao mi je šef stručnog štaba FK Novi Pazar Kenan Kolašinac i rekao `Nemoj tamo ti mene da pominješ`. Pitao sam ga gde ga pominjem, a on mi je odgovorio `Znaš ti`.  Uhvatio sam ga za ruku i rekao `hajde ne zezaj`, jer se znamo godinama. Tada me je njegov brat Sead Kolašinac odgurnuo sa leđa i dok sam se okretao udario u glavu sa kesom punom nekih stvari i čvrstih predmeta“, rekao je UNS-u Korać.

Korać je za UNS objasnio da je do napada bio u prijateljskim odnosima sa braćom Kolašinac i da je pisao o njima, a da im je sada zasmetalo što je napisao tekst o privatnoj školi fudbala koju je otvorio čovek koji je bio pomoćni trener u školi fudbala ove braće.

Sead Kolašinac negira da je napao novinara i za UNS kaže da se radilo  o “verbalnoj raspravi u kojoj nije bilo udaranja“.  Tvrdi da mu ne smeta pisanje portala Indeksonlajn već što je Korać „spletkario protiv njega i brata“.

UNS poziva rukovodstvo i trenere FK Novi Pazar da se izvine novinaru portala Indeksonlajn.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi