Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Hitno otkriti ko je ukrao dokumentaciju i kompjuter novinaru “Blica” Vuku Cvijiću
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

07. 11. 2017.

UNS: Hitno otkriti ko je ukrao dokumentaciju i kompjuter novinaru “Blica” Vuku Cvijiću

Udruženje novinara Srbije (UNS) traži od nadležnih da u što kraćem roku pronađu i kazne odgovorne za jučerašnju pljačku automobila Vuka Cvijića, poznatog novinara "Blica" koji piše o kriminalu. Cvijiću su juče popodne u Šajkaškoj ulici u Beogradu iz automobila ukradeni laptop i fascikle sa podacima za istraživanje.

“Juče popodne sam bio na sastanku u restoranu u Šajkaškoj ulici, gde sam parkirao automobil. Kada sam se vratio, otvorio sam gepek i video da mi nema laptopa i dokumenata. Policija mi je rekla da preduzimaju sve što mogu da pronađu odgovorne. Ne mogu da povežem pljačku sa konkretnim slučajem o kojem sam pisao, ali ne mislim da je moj automobil slučajno opljačkan. Vreme za krađu nije tipično, iz auta ništa drugo nije uzeto, a i policija mi je potvrdila da u to vreme u okolini nije više prijavljena nijedna krađa”, rekao je Cvijić UNS-u.

UNS je posebno zabrinut zbog napada jer se radi o poznatom novinaru istraživaču i poziva nadležne da u što kraćem roku pronađu i u skladu sa zakonom kazne odgovorne.

 

Komentari (2)

ostavi komentar
čet

23.11.

2017.

Član od 1984. [neregistrovani] u 21:26

Ma, gori su od NUNS

Ne samo da kopiraju, dragi kolega, gori su i od NUNS! Sve je to isti, neoliberalni, a to će reći dosistički novinarski obrazac, na sreću u fronclama kao i politika čiji su propagandisti, a što ih je, uostalom, i dovelo tu gde, još uvek, jesu...

Odgovori
sre

08.11.

2017.

dragiša [neregistrovani] u 17:13

NE KOPIRAJTE NUNS

Kolege,pa iz autobomila svakodnevno nasteje mnogo što šta kada se ostave na prakingu, zva ičnom,a ne na običnom mestu! I nikom ništa. Meni je iz auto takodje ukraden lap top i torbica u kojoj su bile neke važne stvari,a da ne govorim šta je bilo u lap topu.Usred Beograda, na zva ničnom parkingu hotela Union.Pa se nije digla tolika frka. Ko me je uostalom bio po ušima da tako vredne stvari ostavljam u kolima. A sada i vi iz UNS-a čiji sam član poput Lekićevog NUNS-a i Gruhonjićevog NDNV skačete...Da ne zakasnite. Naravno, nije uredu što je kolegi nestao lap top,ali nemojte da to politizujete,a činjenica je da UNS sve više žeili da liči na pomenuite dve novinarske grupacije.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi