Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Vlast u Gornjem Milanovcu da se ravnopravno odnosi prema medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

02. 06. 2016.

UNS: Vlast u Gornjem Milanovcu da se ravnopravno odnosi prema medijima

UNS protestuje zbog selektivnog pozivanja medija na događaje u Gornjem Milanovcu i traži da opštinsko rukovodstvo medije bez izuzetaka poziva na događaje. UNS ističe da su juče milanovački mediji dobili zvanično saopštenje o tome da je predsednik Opštine Dejan Kovačević sa nadzornim organom Koridora Srbije Goranom Dunjićem i saradnicima obišao trasu auto-puta od Brđana do Boljkovaca.

Na ovaj događaj bila je pozvana samo televizija Telemark, dok novinari Takovskih novina, portala GM info kao ni dopisnici centralnih medija iz ovog mesta nisu bili obavešteni.

Dopisnik Večernjih novisti Milorad Bošnjak rekao je za UNS  da  ovo nije prvi put da ih ne zovu i da ne planira da objavi saopštenje koje mu je nahnadno prosleđeno. „ Nisu nas zvali jer se boje da bismo postavili neko pitanje koje im ne odgovara jer tu ima mnogo nerešenih stvari“, objašnjava Bošnjak.

UNS-u je u Opštini rečeno da su  čelnici u obilasku flotacije "Rudnik" i da se neće vraćati do kraja radnog dana, a da niko od prisutnih nije nadležan da odgovori na pitanje zašto se na događaje od javnog značaja pozivaju samo pojedini mediji.

UNS podseća da je vlast u Gornjem Milanovcu pre tri dana poništila već raspisan konkurs za sufinansiranje medijskih sadržaja od javnog značaja koji je bio u skladu sa propisima.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi