Naslovna  |  Saopštenja  |  Tijanić sutra u Mitrovici, Bogdanović ne dolazi
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

16. 11. 2009.

Tijanić sutra u Mitrovici, Bogdanović ne dolazi


Društvo novinara Kosova i Metohije, koje deluje u sastavu Udruženja novinara Srbije, obaveštava javnost da se Aleksandar Tijanić, generalni direktor Radiodifuzne ustanove RTS, odazvao pozivu novinara sa Kosova i Metohije da sutra u 13 sati dođe u Kosovsku Mitrovicu i da u direktnom kontaktu sa članovima Društva novinara KiM razjasni sve dileme vezane za budući status i prava zaposlenih u Radio-televiziji Priština.

UNS sa razočarenjem konstatuje da se Goran Bogdanović, ministar u Vladi Srbije za Kosovo i Metohiju, izgovorio prezauzetošću. On sutra neće prisustvovati sastanku na koji je prošle nedelje pozvan kako bi odgovorio na brojne dileme vezane za njegove javne izjave o namerama Vlade Srbije da podrži mrežu srpskih medija na Kosovu. Umesto da dođe u Mitrovicu, Goran Bogdanović uputio je kosovskim novinarima poziv da dođu na razgovor sa njim u Beograd.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi