Naslovna  |  Saopštenja  |  Rasvetliti napad na Vladimira Ješića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

15. 04. 2015.

Rasvetliti napad na Vladimira Ješića

Udruženje novinara Srbije (UNS) traži da policija pronađe napadača na novinara Vladimira Ješića. Novinar Vladimir Ješić napadnut je je juče u Inđiji, a kako je naveo, smatra da je razlog za napad na njega samo to što je brat bivšeg gradonačelika Inđije Gorana Ješića. UNS traži da policija što pre javno saopšti rezultate istrage.

UNS podseća da je 2003. godine Vladimira Ješića prilikom snimanja intervjua fizički napao predsednik Nove Srbije Velimir Ilić. Sud u Novom Sadu je Ilića pravosnažno osudio na novčanu kaznu od 1.3 miliona dinara.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

15.04.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 17:06

ŠTA VAM TO TREBA?

Naravno da je svaki normalan čovek protiv upotrebe fizičke sile, u redu je i da profesija ustane u zaštitu Alii je u ovom slučaju drugo u pitanju - iz više medijskih izvora sam saznao, ako su sve te informacije u današnjem vremene tačne, da je dotični čovek vrlo uspešan aktivista demokrata i kao takav nastradao. Onda pitam što se UNS zaleće. Novinar nikako ne bi smeo da ide pod stranačke zastave, može da glasa za koga hoće, ali da učestvuje u akcijama pridobijanja odbornika ili ne znam koga, pa makar u pozadini bio i rođeni brat, stvarno nema smisla. Ovo pišem kao poštovalac Vaše organizacije koja je i moja s obzirom na to da sam pasionirani "konzument" medija. Nemojte, molim Vas, da ugrožavate kredibilitet. Dosta je prethodni sastav rukovodstva UNS, posle 5.oktobra, istrčavao.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi