Naslovna  |  Saopštenja  |  Osuđujemo fizički napad na fotoreportera Blica
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

24. 04. 2008.

Osuđujemo fizički napad na fotoreportera Blica

Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje fizički napad na fotoreportera Blica Jovana Jarića kojeg su juče ispred ugostiteljskog objekta „Kolašinka“ u novosadskom naselju Veternik, napali vlasnici dok je pokušavao da fotografiše taj objekat, polomivši mu objektiv foto aparata.

UNS podseća  da su osobe koje su napale kolegu Jovana Jarića u Okružnom sudu u Novom Sadu osuđeni za trgovinu ljudima, na ukupno 15 godina zatvora.

UNS ističe da je pred istim ugostiteljskim objektom i ranije bilo fizičkih pretnji I napada na novinare. UNS poziva policiju da sprovede energičnu istragu kako bi vinovnici ovog nasilja bili što pre sankcionisani.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi