Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konferencija "Mladi sa Zapadnog Balkana između regionalne saradnje, dezinformacija i (političke) participacije" u ponedeljak, 14. oktobra, u Endžio habu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

11. 10. 2024.

Izvor: Inicijativa mladih za ljudska prava

Konferencija "Mladi sa Zapadnog Balkana između regionalne saradnje, dezinformacija i (političke) participacije" u ponedeljak, 14. oktobra, u Endžio habu

Inicijativa mladih za ljudska prava poziva na konferenciju "Mladi sa Zapadnog Balkana između regionalne saradnje, dezinformacija i (političke) participacije" u ponedeljak, 14. oktobra, u Beogradu, u prostoru Endžio HAB (Dobračina 4).

Na konferenciji će biti predstavljena istraživanja i preporuke mladih iz Albanije, Srbije i Severne Makedonije o fenomenu dezinformacija, obrazovnim politikama, zelenoj tranziciji i studentskom organizovanju. Detaljna agenda sa imenima panelista nalazi se u prilogu.

Konferencija je deo jednogodišnjeg programa Regional Youth Leadership Mobility Programme (RYLMP), koji za cilj ima povezivanje mladih iz Albanije, Srbije i Severne Makedonije, i njihovo osnaživanje na poljima istraživanja i zagovaranja javnih politika. Program RYLMP se realizuje uz podršku Fondacije za otvoreno društvo Zapadni Balkan, Fondacije za otvoreno društvo za Albaniju, Fondacije za otvoreno društvo Severna Makedonija i Fondacije za otvoreno društvo u Srbiji. RYLMP zajednički sprovode SCiDEV, Inicijativa mladih za ljudska prava i Obrazovni omladinski forum (YEF).

Budite slobodni da ovaj poziv i agendu podelite sa svojim kolegama. Takođe vas molim i da svoje učešće potvrdite prijavom ovde.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi