Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Učestvujte u Creative Skills Europe nedelji kreativnih veština
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

09. 09. 2024.

Autor: EFJ/NUNS Izvor: EFJ/NUNS

Učestvujte u Creative Skills Europe nedelji kreativnih veština

Kako poboljšati relevantnost, kvalitet, dostupnost i učešće u doživotnom učenju za profesionalce u sektoru audiovizuelnih i izvođenja uživo širom Evrope?

U okviru Nedelje kreativnih veština, pridružite se onlajn u utorak, 17. septembra u 10:00 (CEST) da biste saznali više o inicijativi Creative Skills Europe i čuli od stručnjaka iz sektora zašto bi trebalo da prikupimo više obaveštajnih podataka i ulažemo u podatke da bismo pratili razvoj, identifikovati potrebe za veštinama i razviti nove ponude za obuku.

Takođe ćete biti upoznati sa novom kampanjom Creative Skills Europe „Kreativni putevi do kreativnih karijera“, koja se bavi nedostatkom veština i zanimanja u sektoru.

Creative Skills Europe je projekat koji zajednički realizuju Pearle*- Live Performance Europe, Evropska radiodifuzna unija (EBU), Međunarodna federacija muzičara (FIM), Međunarodna federacija glumaca (FIA), Evropska federacija novinara (EFJ) , i sektor medija, zabave i umetnosti UNI Evropa (EURO-MEI).

Prevod će biti dostupan na engleskom, francuskom i španskom jeziku.

Da se prijavite na sesiju, registrujte se ovde.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi