Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Otvorene prijave za Info-activism camp
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

01. 04. 2013.

Otvorene prijave za Info-activism camp

Prijave za Tactical Tech's 2013 Info Activism Camp su otvorene.

Info Activism Camp istražuje na koje načine digitalne tehnologije, podaci i vizuelni efekti mogu biti vešto upotrebljeni u predstavljanju činjenica koje mogu da utiču na debate, kontroverze i probleme.

 

Kamp će biti održan održati od 23. do 30. juna 2013. godine u Centro d'Ompio, na severu Italije. Više informacija o kampu možete pronaći ovde.

Kamp će okupiti radoznale i kreativne pojedince koje rade sa podacima, u tehnologiji, dizajnu i novinarstvu.  Oni će tokom nedelju dana kampa učestvovati u diskusijama i debatama i imaće prilike da se sretnu i povežu sa ljudima koji rade širom sveta u različitim oblastima, kao i da izgrade znanje i veštine propagiranja.

Mesta su ograničena.

Učesnici koji apliciraju za vizu kako bi došli u Italiju svoje prijave mogu da podnesu do  2. aprila 2013. godine, dok učesnici kojima viza nije potrebna prijave mogu poslati do 15. aprila 2013. godine.

Više informacija o procesu apliciranja i aplikacionoj formi, možete pronaći ovde.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi